Kemi
Fysisk kemi - Rockwool
14. september 2007 af
03y (Slettet)
Hej
Jeg har problemer med følgende opgave:
http://peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=67865
Fx beregning af dH og dS for smeltningen. Jeg formoder jeg skal bruge
dH =
T(final)
S = C(p)dT
T(initial)
og efterfølgende:
dS = dH/T
Men C(p) er jo konstant i ovenstående og på grafen varierer den - kan det lade sig gøre og hvilken T skal bruges til beregning af dS?
Jeg har problemer med følgende opgave:
http://peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=67865
Fx beregning af dH og dS for smeltningen. Jeg formoder jeg skal bruge
dH =
T(final)
S = C(p)dT
T(initial)
og efterfølgende:
dS = dH/T
Men C(p) er jo konstant i ovenstående og på grafen varierer den - kan det lade sig gøre og hvilken T skal bruges til beregning af dS?
Skriv et svar til: Fysisk kemi - Rockwool
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
