Matematik
sammenhæng ???
20. september 2007 af
do-zap (Slettet)
arbejdsprocesser udføres ofte mereeffektivt, efterhånden som udøveren af arbejdet får størrer erfaring.
i en model for arbejdsprocessers effektivitet gælder, at effektiviteten f(t) som funktion af tiden t (uger) udøveren har været beskæftiget med arbejdet, er givet ved
f(t) = 1,00-0,60*0,9^t , t > eller = 0
a) hvor længe skal udøveren have været bekæftiget med arbejdet, før effektiviteten er 0,95
ved at solve på lommeregneren for jeg t = 23,5848
kan det passe?
i en model for arbejdsprocessers effektivitet gælder, at effektiviteten f(t) som funktion af tiden t (uger) udøveren har været beskæftiget med arbejdet, er givet ved
f(t) = 1,00-0,60*0,9^t , t > eller = 0
a) hvor længe skal udøveren have været bekæftiget med arbejdet, før effektiviteten er 0,95
ved at solve på lommeregneren for jeg t = 23,5848
kan det passe?
Svar #1
20. september 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Hvis du løser den UDEN solver bliver det:
0,95 = 1-0,6*0,9^t
flyt 1'tallet om på venstre side og ag ln på begge sider så bliver det:
ln(0,05= = 0,6 + t*ln(0,9)
løs den selv videre herfra.
0,95 = 1-0,6*0,9^t
flyt 1'tallet om på venstre side og ag ln på begge sider så bliver det:
ln(0,05= = 0,6 + t*ln(0,9)
løs den selv videre herfra.
Skriv et svar til: sammenhæng ???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
