Matematik
Nem mat opg.
20. maj 2004 af
P3X-018 (Slettet)
Hej
Jeg har givet vektorerne r = (2,-3) og
s = (4,1). Jeg skal bestemme koordinaterne til sumvektorens enhedsvektor e. Jeg beregner den til e = (0,95;-0,32). Men i facit står der e = (0,83;-0,55).. Og differensvektoren beregner jeg til
e = (-0,45;-0,89) mens de i facit skriver
e = (-0,71;-0,71) :S
Jeg fatter simpelthen ikke HVAD jeg gør galt! Er der mon fejl i facit? Eller er det bar mig?!
Jeg har givet vektorerne r = (2,-3) og
s = (4,1). Jeg skal bestemme koordinaterne til sumvektorens enhedsvektor e. Jeg beregner den til e = (0,95;-0,32). Men i facit står der e = (0,83;-0,55).. Og differensvektoren beregner jeg til
e = (-0,45;-0,89) mens de i facit skriver
e = (-0,71;-0,71) :S
Jeg fatter simpelthen ikke HVAD jeg gør galt! Er der mon fejl i facit? Eller er det bar mig?!
Svar #2
20. maj 2004 af P3X-018 (Slettet)
Det vil fa'me ikke være første gang med fejl i facit.. Utroligt med alle de fejl!!! :|
Svar #3
20. maj 2004 af SONJAN (Slettet)
Så er det godt du er så godt til at finde deres fejl!! Hehe, kan du så ikke også lige se hvad jeg har gjort forkert i spr. "Hjæælp"?? ;)
Svar #4
20. maj 2004 af P3X-018 (Slettet)
Jeg ville meget gerne have hjulpet, men desværre har vi ikke haft om eksponentielle funktioner endnu :|
Skriv et svar til: Nem mat opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
