Tysk
To sætninger - Tysk
09. oktober 2007 af
.:Tarzan:. (Slettet)
Tysk Til Dansk:
-Aber die Russen und alle anderen Völker im Osten seien Untermenschen und hätten den Herrenmenschen als Sklaven zu deinen und zu gehorchen.
Russen=Russer
Völker=Folk
Osten=Østen
sein=være
Untermenschen= Undermennsket
Sklaven=Slave
Horchen=Lytte
-Aber die Russen und alle anderen Völker im Osten seien Untermenschen und hätten den Herrenmenschen als Sklaven zu deinen und zu gehorchen.
Russen=Russer
Völker=Folk
Osten=Østen
sein=være
Untermenschen= Undermennsket
Sklaven=Slave
Horchen=Lytte
Svar #1
09. oktober 2007 af danielruhmann (Slettet)
Men russerne og alle andre folkslag i Östeuropa er undermennesker og skal som slaver tjene og adlyde overmenneskene (herrenmenschen).
Giv mig sätningen för - vi taler her om konjunktiv, og for at fä bestemt den präcise mening i denne sätning (tempus fx), har jeg brug for den foregäende sätning
Giv mig sätningen för - vi taler her om konjunktiv, og for at fä bestemt den präcise mening i denne sätning (tempus fx), har jeg brug for den foregäende sätning
Skriv et svar til: To sætninger - Tysk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
