Matematik
differentialregning uden hjælpemidler
31. oktober 2007 af
Nithelizius (Slettet)
Hej, som del af en opgave skal jeg finde arealet af en punktmængde, der er afgrænset af førsteaksen, grafen for f samt linjerne x=1 og x=4.
det er opgivet at g(x)=h'(x) og f(x)=g'(x)
har tidligere fundet at S(g(x)) = [g'(x)] = [f(x)] = 26-8 = 18.
Men arealet er jo ikke bare den numeriske værdi af 18, da det nu er grafen for f, right? :)
Dvs. vi udnytter at g(x) = h'(x) -> S(f(x)) = [h(x)] ? eller hvad?
på forhånd tak (:
det er opgivet at g(x)=h'(x) og f(x)=g'(x)
har tidligere fundet at S(g(x)) = [g'(x)] = [f(x)] = 26-8 = 18.
Men arealet er jo ikke bare den numeriske værdi af 18, da det nu er grafen for f, right? :)
Dvs. vi udnytter at g(x) = h'(x) -> S(f(x)) = [h(x)] ? eller hvad?
på forhånd tak (:
Svar #1
31. oktober 2007 af Nithelizius (Slettet)
ps. hvordan skal jeg skrive punktmængden af x=1 til x=4 op, M= {1<x<4} ?
Svar #2
01. november 2007 af Nithelizius (Slettet)
hov #0 er forkert right?
burde det ikke være S(g(x))=S(h'(x)) = [h(x)]
og så i den anden del af opgaven bliver det så:
S(f(x))= S(g'(x))= [g(x)]
er rimelig sikker, men vil gerne lige have det bekræftet, har stirret mig blind på det :D, på forhånd tak :)
burde det ikke være S(g(x))=S(h'(x)) = [h(x)]
og så i den anden del af opgaven bliver det så:
S(f(x))= S(g'(x))= [g(x)]
er rimelig sikker, men vil gerne lige have det bekræftet, har stirret mig blind på det :D, på forhånd tak :)
Skriv et svar til: differentialregning uden hjælpemidler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
