Matematik
vis at kurven
06. november 2007 af
Katrine1912 (Slettet)
Jeg har parameterfremstillingen x=2-t^2
y=t^3-1
t er R
Jeg skal nu vise at kurven har en tangent i ethvert punkt!
Hvordan gør jeg det?
y=t^3-1
t er R
Jeg skal nu vise at kurven har en tangent i ethvert punkt!
Hvordan gør jeg det?
Skriv et svar til: vis at kurven
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
