Matematik
Integration
08. november 2007 af
Dalgaard84 (Slettet)
Det er laaang tid siden jeg har lavet sådan nogle regnestykker... Men hvordan integere jeg denne ligning?
0=(d^2t)/(dx^2)
Den skal integeres to gange så meget ved jeg, men hvordan er lige man gør, har kigget lidt i nogle formelsamlinger, men syntes ikke rigtig jeg kan finde noget svar der... Jeg vil mene at første integration af ligningen vil give en konstant, derefter skulle det, efter min mening give en konstant*x og en konstant (t=C1*x+C2), men er det rigtigt???
0=(d^2t)/(dx^2)
Den skal integeres to gange så meget ved jeg, men hvordan er lige man gør, har kigget lidt i nogle formelsamlinger, men syntes ikke rigtig jeg kan finde noget svar der... Jeg vil mene at første integration af ligningen vil give en konstant, derefter skulle det, efter min mening give en konstant*x og en konstant (t=C1*x+C2), men er det rigtigt???
Svar #1
08. november 2007 af Riemann
Hint:
Hvis du integrerer en enkelt gang får du en konstant. Dvs.,
dt/dx = c
Herefter skal du integrere engang til for at finde t. Kom selv med et bud på hvordan man gør dette.
Hvis du integrerer en enkelt gang får du en konstant. Dvs.,
dt/dx = c
Herefter skal du integrere engang til for at finde t. Kom selv med et bud på hvordan man gør dette.
Svar #2
08. november 2007 af dnadan (Slettet)
dét er korrekt antaget, det vides at:
S(S 0 dx)dx = S k dx = kx+c(eller C1*x+C2, som du skriver)
S(S 0 dx)dx = S k dx = kx+c(eller C1*x+C2, som du skriver)
Skriv et svar til: Integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
