Matematik
Er det rigtigt..?
14. november 2007 af
maxi_king (Slettet)
Hej.. er der nogen der har tid til se se om jeg har fundet den rigtige tangent ligning:
En funktion f(x) er løsning til differentialligningen dy/dx=(x+2)/y
og grafen går gennem punktet P(2,-2)
Jeg skal bestemme en ligning for tangenten til grafen for f(x) i punktet P
Tangentens ligning har jeg fået til y=-2x+2.. har jeg regnet rigtigt..?
forstår det ikke helt det med tangenterne endnu..
På forhånd tak
En funktion f(x) er løsning til differentialligningen dy/dx=(x+2)/y
og grafen går gennem punktet P(2,-2)
Jeg skal bestemme en ligning for tangenten til grafen for f(x) i punktet P
Tangentens ligning har jeg fået til y=-2x+2.. har jeg regnet rigtigt..?
forstår det ikke helt det med tangenterne endnu..
På forhånd tak
Skriv et svar til: Er det rigtigt..?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
