Matematik
hurtigt hjælp
20. november 2007 af
kim19 (Slettet)
Jeg kan ikke forstå de her to. håber en kan forklar mig dem.
Hvorfor giver ((-5)^2)^1/2 = 5
det kan jeg ikke lige forstår.
og den anden er 4^-1/2 hvorfor giver den 1/2
Hvorfor giver ((-5)^2)^1/2 = 5
det kan jeg ikke lige forstår.
og den anden er 4^-1/2 hvorfor giver den 1/2
Svar #1
20. november 2007 af Teazy (Slettet)
-5^2 = 25, 25^(1/2) er det samme som sqrt(25) = 5
4^(-1/2) = sqrt(4^-1) = 2^-1 = 1/2
4^(-1/2) = sqrt(4^-1) = 2^-1 = 1/2
Skriv et svar til: hurtigt hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
