Matematik
Hvad betyder de lodrette streger?
24. november 2007 af
Rolf J (Slettet)
Hej.
Hvad betyder de lodrette streger i dette funktionsudtryk?
=\left|2x-8\right|$)
Hvad betyder de lodrette streger i dette funktionsudtryk?
Svar #1
24. november 2007 af dnadan (Slettet)
numerisk, dvs at det kun kan blive positivt også selv fx: x=0:
f(0)=|2*0-8|=|-8|=8
f(0)=|2*0-8|=|-8|=8
Skriv et svar til: Hvad betyder de lodrette streger?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
