Matematik
matematik
04. december 2007 af
fari (Slettet)
er der nogen der kan hjælpe mig lidt med dette opgave, jeg gik fuldstændig i stå.:(
i en næringsopløsning kan antallet N(t) af bakterier t timer efter et forsøgs begyndelse beskrives ved
N(t)=150*e^0,5766t
1) hvor mange bakterier findes der til tiden t=6
2) hvor mange procent øges antallet af bakterier med pr.time?
i en næringsopløsning kan antallet N(t) af bakterier t timer efter et forsøgs begyndelse beskrives ved
N(t)=150*e^0,5766t
1) hvor mange bakterier findes der til tiden t=6
2) hvor mange procent øges antallet af bakterier med pr.time?
Skriv et svar til: matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
