Biologi
PROBLEM
06. december 2007 af
bobop (Slettet)
Kan nogen hjælpe?? Jeg har gennemført en vejledning som lød:
Mål reaktionstiden med lys som startsignal. Beregn den gennemsnitslige reaktionstid ud fra de 5 eksperimenter med hver fod.
højre:25 19 27 19 21
venstre: 25 25 33 20 23
gennemsnit for Venstre fod 126/5= 25,2 Gennemsnit for Højre fod 111/5=22,2
Nu skal jeg så diskutere eventuelle forskelle mellem højre og venstre fods reaktionstid og jeg kan ikke finde på noget!
Mål reaktionstiden med lys som startsignal. Beregn den gennemsnitslige reaktionstid ud fra de 5 eksperimenter med hver fod.
højre:25 19 27 19 21
venstre: 25 25 33 20 23
gennemsnit for Venstre fod 126/5= 25,2 Gennemsnit for Højre fod 111/5=22,2
Nu skal jeg så diskutere eventuelle forskelle mellem højre og venstre fods reaktionstid og jeg kan ikke finde på noget!
Svar #1
07. december 2007 af Frede.. (Slettet)
Ligesom man kan være hhv højre og venstrehåndet, gælder det samme for benene/fødderne. Så jeg vil gå ud fra at denne person er højrebenet...
Skriv et svar til: PROBLEM
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
