Matematik
Linær sammenhæng
07. december 2007 af
SimonVit (Slettet)
Hej har problemer med 1 opgaver.
Bestem linjens skæringspunkter med koordinatakserne.. Kordinater (68,-32), (171,-237)
tak:D
Hej har problemer med 1 opgaver.
Bestem linjens skæringspunkter med koordinatakserne.. Kordinater (68,-32), (171,-237)
tak:D
Svar #1
07. december 2007 af sigmund (Slettet)
Find først a vha. formlen a = (y2-y1)/(x2-x1). Dernæst finder du b, som er skæringen med y-aksen, ved at sætte ind i ligningen y = a*x+b. Til sidst finder d skæringen med x-aksen ved at sætte y=0 og isolere x.
Skriv et svar til: Linær sammenhæng
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
