Fysik
HJÆLP! Svingnings tid
19. december 2007 af
MCR (Slettet)
Jeg har denne formel T=2*pi*kvadratroden af (M/k)
og skal løse følgende opgave
To fjedre med fjederkonstanterne = 3,0 N/m og = 5,0 N/m placeres i serie efter hinanden og ophænges i en krog i loftet. I den anden ende placeres en masse med massen m = 0,100kg.
Skal jeg så skrive 1/3+1/5, el 3+5 eller 5-3 under k ?
og skal løse følgende opgave
To fjedre med fjederkonstanterne = 3,0 N/m og = 5,0 N/m placeres i serie efter hinanden og ophænges i en krog i loftet. I den anden ende placeres en masse med massen m = 0,100kg.
Skal jeg så skrive 1/3+1/5, el 3+5 eller 5-3 under k ?
Skriv et svar til: HJÆLP! Svingnings tid
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
