Kemi
Se reaktionsligninger efter
16. januar 2008 af
Christen Jensen (Slettet)
Jeg skal have set en masse reaktionsskemaer efter for rigtighed - også i forhold til afstemmelse:
AgNO3(aq) + CuSO4(aq) = AgSO4(s) + CuNO3(aq)
AgNO3(aq) + BaCl2(aq) = AgCl2(s) + BaNO3(aq)
3 AgNO3(aq) + Na3PO4(aq) = Ag3PO4(s) + 3 NaNO3(aq)
AgNO3(aq) + NaCl(aq) = AgCl(s) + NaNO3(aq)
2 AgNO3(aq) + Na2CO3(aq) = Ag2CO3(s) + 2 NaNO3(aq)
AgNO3(aq) + KNO3(aq) = AgNO3(aq) + KNO3(aq)
CuSO4(aq) + BaCl2(aq) = CuCl2(aq) + BaSO4(s)
3 CuSO4(aq) + 2 Na3PO4(aq) = Cu3(PO4)2(s) + 3 Na2SO4(aq)
CuSO4(aq) + NaCl(aq) = CuCl(aq) + NaSO4(aq)
CuSO4(aq) + Na2CO3(aq) = CuCO3(aq) + Na2SO4(aq)
CuSO4(aq) + KNO3(aq) = CuNO3(aq) + KSO4(aq)
3 BaCl2(aq) + 2 Na3PO4(aq) = Ba3(PO4)2(s) + 6 NaCl(aq)
BaCl2(aq) + NaCl(aq) = BaCl(aq) + NaCl2(aq)
BaCl2(aq) + Na2CO3(aq) = BaCO3(s) + 2 NaCl(aq)
BaCl2(aq) + 2 KNO3(aq) = Ba(NO3)2(aq) + 2 KCl(aq)
Na3PO4(aq) + NaCl(aq) = Na3Cl(aq) + NaPO4(aq)
Na3PO4(aq) + Na2CO3(aq) = Na3CO3(aq) + Na2PO4(aq)
Na3PO4(aq) + 3 KNO3(aq) = K3PO4(aq) + 3 NaNO3(aq)
NaCl(aq) + Na2CO3(aq) = NaCO3(aq) + Na2Cl(aq)
NaCl(aq) + KNO3(aq) = NaNO3(aq) + KCl(aq)
Na2CO3(aq) + KNO3(aq) = Na2NO3(aq) + KCO3(aq)
AgNO3(aq) + CuSO4(aq) = AgSO4(s) + CuNO3(aq)
AgNO3(aq) + BaCl2(aq) = AgCl2(s) + BaNO3(aq)
3 AgNO3(aq) + Na3PO4(aq) = Ag3PO4(s) + 3 NaNO3(aq)
AgNO3(aq) + NaCl(aq) = AgCl(s) + NaNO3(aq)
2 AgNO3(aq) + Na2CO3(aq) = Ag2CO3(s) + 2 NaNO3(aq)
AgNO3(aq) + KNO3(aq) = AgNO3(aq) + KNO3(aq)
CuSO4(aq) + BaCl2(aq) = CuCl2(aq) + BaSO4(s)
3 CuSO4(aq) + 2 Na3PO4(aq) = Cu3(PO4)2(s) + 3 Na2SO4(aq)
CuSO4(aq) + NaCl(aq) = CuCl(aq) + NaSO4(aq)
CuSO4(aq) + Na2CO3(aq) = CuCO3(aq) + Na2SO4(aq)
CuSO4(aq) + KNO3(aq) = CuNO3(aq) + KSO4(aq)
3 BaCl2(aq) + 2 Na3PO4(aq) = Ba3(PO4)2(s) + 6 NaCl(aq)
BaCl2(aq) + NaCl(aq) = BaCl(aq) + NaCl2(aq)
BaCl2(aq) + Na2CO3(aq) = BaCO3(s) + 2 NaCl(aq)
BaCl2(aq) + 2 KNO3(aq) = Ba(NO3)2(aq) + 2 KCl(aq)
Na3PO4(aq) + NaCl(aq) = Na3Cl(aq) + NaPO4(aq)
Na3PO4(aq) + Na2CO3(aq) = Na3CO3(aq) + Na2PO4(aq)
Na3PO4(aq) + 3 KNO3(aq) = K3PO4(aq) + 3 NaNO3(aq)
NaCl(aq) + Na2CO3(aq) = NaCO3(aq) + Na2Cl(aq)
NaCl(aq) + KNO3(aq) = NaNO3(aq) + KCl(aq)
Na2CO3(aq) + KNO3(aq) = Na2NO3(aq) + KCO3(aq)
Skriv et svar til: Se reaktionsligninger efter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
