Fysik
specifik varmekapacitet hurtigt!
16. januar 2008 af
jakobhove (Slettet)
Hej alle, sidder og bakser med noget specifik varmekapacitet (wuhuu) og mangler lidt hjælp til denne ligning..
Mld * Clod * (tslut - 100) + Mvand * Cvand * ->(Tslut - Tstart)<- = 0
pilene i ligningen indikerer der hvor jeg falder af.. hvad er den sidste parantes? ville være glad for lidt hjælp :)
Mld * Clod * (tslut - 100) + Mvand * Cvand * ->(Tslut - Tstart)<- = 0
pilene i ligningen indikerer der hvor jeg falder af.. hvad er den sidste parantes? ville være glad for lidt hjælp :)
Svar #1
16. januar 2008 af peter lind
Mld * Clod * (tslut - 100) = Mvand * Cvand *(Tslut - Tstart)
Nu skriver du ikke nærmere om i hvilken forbindelse det indgår: men jeg gætter på at det er i et kalorimeterforsøg. Er det rigtigt skal du yderligere til højre side tilføje +Mcal * Ccal *(Tslut - Tstart)
Nu skriver du ikke nærmere om i hvilken forbindelse det indgår: men jeg gætter på at det er i et kalorimeterforsøg. Er det rigtigt skal du yderligere til højre side tilføje +Mcal * Ccal *(Tslut - Tstart)
Svar #2
16. januar 2008 af jakobhove (Slettet)
Ja det er et kalorimeterforsøg.. men.. Mcal * Ccal? Hvad er det?
Skriv et svar til: specifik varmekapacitet hurtigt!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
