Matematik

er der nogle friske gutter

22. januar 2008 af Sweety11 (Slettet)
1 år = 19327,38
2 år = 20718,65
3 år = 19860,75

Når der indsættes 3000 kr. den 1.januar og derefter hvert halve år - seks gange i alt. Hvordan regner jeg det ud? Resultatet skal give 19168,64 , men kan ikke få de til at passe.

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2008 af ibibib (Slettet)

A_n = b·((1+r)^n-1)/r

Svar #2
22. januar 2008 af Sweety11 (Slettet)

ja jeg har også brugt den formel, men det giver ikke det samme!

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2008 af ibibib (Slettet)

n=6
r= har du ikke skrevet?????
b=3000

Svar #4
22. januar 2008 af Sweety11 (Slettet)

Når der indsættes 3000 kr. den 1.januar og derefter hvert halve år - seks gange i alt. Hvordan regner jeg det ud? Resultatet skal give 19168,64 , men kan ikke få de til at passe.

bankbog 3,6% p.a med en årlig rentetilskrivning = efter 3 år. 19327,38
Boligopsparing 7,2% = efter 3 år = 20718,65
aktiebog 5 % p.a = 3 år = 19860,75

Når der indsættes 3000 kr den 1.januar og derefter hvert halve år - seks gange i alt??? hvad skal jeg så her

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. januar 2008 af ibibib (Slettet)

Det er lidt tungt.
Hvad er renten? Hvor mange rentetilskrivninger?

Svar #6
22. januar 2008 af Sweety11 (Slettet)

det er med en årlig rentetilskrivning ved dem alle tre, du kan vise mig hvordan jeg skal gøre med den første, så skal jeg nok selv lave resten

Skriv et svar til: er der nogle friske gutter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.