Matematik
Hurtigt spørgsmål
23. januar 2008 af
Dimentica (Slettet)
Hej
Jeg har lige et meget hirtigt spg..:
Hvis man i definitionsmængden ikke har to bestemte tal hvordan skriver man det op..
Jeg ved godt man ka skrive Dm(f)=R\[2;5].. men så er det jo alle tallene mellem 2 og 5, hvad hvis det kun er 2 og 5 der ikke er med.. hvad skriver man så..?
Jeg har lige et meget hirtigt spg..:
Hvis man i definitionsmængden ikke har to bestemte tal hvordan skriver man det op..
Jeg ved godt man ka skrive Dm(f)=R\[2;5].. men så er det jo alle tallene mellem 2 og 5, hvad hvis det kun er 2 og 5 der ikke er med.. hvad skriver man så..?
Svar #1
23. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Dm(f)=R/{2;5}
Såfremt jeg har forstået, at du vil have alle reelle tal med undtagelse af 2 og 5
Såfremt jeg har forstået, at du vil have alle reelle tal med undtagelse af 2 og 5
Skriv et svar til: Hurtigt spørgsmål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
