Matematik
kan du hjælpe
27. januar 2008 af
sengul (Slettet)
HEJ jeg har denne formel her som er regnet ud, men ikke helt ved hvordan bogen er kommet frem til resultatet
det er vedr. en trekant.
d^2=87,2^2+95,3^2-2*87,2*95,3*cos136,1
hvoraf d=169,2977 ~ 169,3
ved ikk helt hvordan man er nået til 169,3?????
håber der nogen der kan hjælpe
det er vedr. en trekant.
d^2=87,2^2+95,3^2-2*87,2*95,3*cos136,1
hvoraf d=169,2977 ~ 169,3
ved ikk helt hvordan man er nået til 169,3?????
håber der nogen der kan hjælpe
Svar #1
27. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Øm nu kender ingen af os selve opgaven.
Men det er ved brug af cosinusrelationen:
d^2=87,2^2+95,3^2-2*87,2*95,3*cos136,1 =28661.7
<=>
d= sqrt(28661.7)=169.298
Men det er ved brug af cosinusrelationen:
d^2=87,2^2+95,3^2-2*87,2*95,3*cos136,1 =28661.7
<=>
d= sqrt(28661.7)=169.298
Svar #2
27. januar 2008 af sengul (Slettet)
undskyld men hvad er (sqrt) for en tast på en lommeregner IT-83????
Skriv et svar til: kan du hjælpe
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
