Fysik
Flere spørgsmål!
18. februar 2008 af
Anything (Slettet)
U-238 er ustabil.
Hvor mange kerner indeholder en prøve på 10 g. U-238?
Hvor mange kerner indeholder en prøve på 10 g. U-238?
Svar #3
18. februar 2008 af mathon
M(U-238) = 238 g/mol
n(U-238) = (10 g)/(238 g/mol) = 0,042017 mol
0,042017 mol indeholder (0,042017 mol)*(6,02214*10^23 atomer/mol) = 2,53031*10^22 atomer
n(U-238) = (10 g)/(238 g/mol) = 0,042017 mol
0,042017 mol indeholder (0,042017 mol)*(6,02214*10^23 atomer/mol) = 2,53031*10^22 atomer
Svar #4
18. februar 2008 af Anything (Slettet)
#3
Nu har jeg selv lavet det meste, men ved du også dette:
Hvor lang tid går der, før der kun er 5 g. U-238 tilbage?
Altså en halvering i gram?(:
Nu har jeg selv lavet det meste, men ved du også dette:
Hvor lang tid går der, før der kun er 5 g. U-238 tilbage?
Altså en halvering i gram?(:
Skriv et svar til: Flere spørgsmål!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
