Matematik

hurtigt (e^t)

20. februar 2008 af stræber-pigen (Slettet)
f(x) = S(x til 2x) e^(-t^2) dt

Bevis at
f(-x) = -f(x)

Svar #1
20. februar 2008 af stræber-pigen (Slettet)

u=-t
-du=dt

u^2=t^2


Svar #2
20. februar 2008 af stræber-pigen (Slettet)

f(x) = - S(t=-x til t=-2x) e^u^2 du
=> -f(x) = -S(-x til -2x) e^-t^2 dt
Hvad gør jeg nu??

Svar #3
20. februar 2008 af stræber-pigen (Slettet)

jeg har løst den..

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. februar 2008 af Blaavand (Slettet)

Når du laver din substitution skal du huske også at ændre grænserne på integralet...

Svar #5
20. februar 2008 af stræber-pigen (Slettet)

nej, den har jeg alligevel ik løst.. nogen der kan hjælpe`?

Svar #6
20. februar 2008 af stræber-pigen (Slettet)

#4 Ja, det har jeg jo også gjort

Svar #7
20. februar 2008 af stræber-pigen (Slettet)

http://peecee.dk/upload/view/99051

Svar #8
20. februar 2008 af stræber-pigen (Slettet)

jeg har løst det..

Brugbart svar (0)

Svar #9
20. februar 2008 af Blaavand (Slettet)

#6 Jeg troede umiddelbart at du startede med at regne på f(-x) - og havde du gjort det, og lavet substitutionen som du selv skriver i #1, så ville du være færdig. Men nu har du løst det, så det skal nok også mere fungere som interesse for andre, der kunne have interesse i løsningen af problemet.

Skriv et svar til: hurtigt (e^t)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.