Matematik
et spørgsmål omkring 2. polynomiet
22. februar 2008 af
SaShADKK (Slettet)
Hey!
Om et 2. gradspolynomium oplyses, at det har rødderne 5 og 9, samt at punktet (7,4) ligger på dets graf. opskriv forskriften for polynomiet.
jeg er med på at det skal faktoriseres, men hvordan?
Om et 2. gradspolynomium oplyses, at det har rødderne 5 og 9, samt at punktet (7,4) ligger på dets graf. opskriv forskriften for polynomiet.
jeg er med på at det skal faktoriseres, men hvordan?
Svar #5
23. februar 2008 af Danielras (Slettet)
#4
4=a(7-5)(7-9)
4=-4a
a = -1
y=-1(x-5)(x-9)
y= -1(x^2-14*x+45)
y= -x^2 + 14x - 45
4=a(7-5)(7-9)
4=-4a
a = -1
y=-1(x-5)(x-9)
y= -1(x^2-14*x+45)
y= -x^2 + 14x - 45
Skriv et svar til: et spørgsmål omkring 2. polynomiet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
