Matematik
Har brug for hjælp!
24. februar 2008 af
Ibrahimovic10 (Slettet)
Hej, jeg har brug for lidt hjælp her, håber du vil hjælpe på forhånd tak
a) tegn parablen med ligningen
y = - 1/2x^2 + x + 4
b) Et lån tilbagebetales med 10 ¨på hinanden følgende årlige ydelser på 5695,10 kr.
Renten er 7 % p.a.
Beregn lånets hovedstol?
d) Beregn BC i trekanten når, A= 41 %, c 5,3 og b 9,7
a) tegn parablen med ligningen
y = - 1/2x^2 + x + 4
b) Et lån tilbagebetales med 10 ¨på hinanden følgende årlige ydelser på 5695,10 kr.
Renten er 7 % p.a.
Beregn lånets hovedstol?
d) Beregn BC i trekanten når, A= 41 %, c 5,3 og b 9,7
Skriv et svar til: Har brug for hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
