Matematik
problemer, hjælp...
26. februar 2008 af
kim19 (Slettet)
Jeg skal bestemme forskrifter for
f(g(x))(0) og g(f(x))(1)
Når.
f(x)= (x-1)/(3-x) og g(x)= x^2+1
hvad gør jeg her ?
håber en kan hjælpe er helt på bar bund.
f(g(x))(0) og g(f(x))(1)
Når.
f(x)= (x-1)/(3-x) og g(x)= x^2+1
hvad gør jeg her ?
håber en kan hjælpe er helt på bar bund.
Svar #1
26. februar 2008 af dnadan (Slettet)
f(g(x))=(x^2+1 -1)/(3-x^2+1 ) =... reducer selv
og
g(f(x))=((x-1)/(3-x))^2+1
og
g(f(x))=((x-1)/(3-x))^2+1
Skriv et svar til: problemer, hjælp...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
