Kemi

kemi- rigtigt afstemt?

25. august 2004 af Jolly (Slettet)
Hey
er den her rigtigt afstemt:
2Fe2O3 + 3C -> 4Fe + 3 CO2

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2004 af frodo (Slettet)

det må det være.. Antallet af ens atomer er ens på begge sider, og så må det være rigtigt

Svar #2
25. august 2004 af Jolly (Slettet)

takker!

Svar #3
25. august 2004 af Jolly (Slettet)

2Fe2O3 + 3C -> 4Fe + 3 CO2

antal mol i stofferne:

2Fe2O3 = 3,6846 mol

3C = (3,6846/2)*3 =_____ mol

Er lidt i tvivl.. Er det rigtigt at jeg finder antal mol på den her måde ved 3C?



Brugbart svar (0)

Svar #4
25. august 2004 af frodo (Slettet)

det må det være

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. august 2004 af Lurch (Slettet)

du ahr ikke 3,6846mol 2Fe(2)O(3), men
3,6846mol Fe(2)O(3)

koefficienten har intet med den stofmængde at gøre.
bare en lille ting

Elelrs ser det fint ud

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. august 2004 af Lurch (Slettet)

det samme gælder self. for 3C

Svar #7
25. august 2004 af Jolly (Slettet)

oki.. ;)

Skriv et svar til: kemi- rigtigt afstemt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.