Matematik
Rumfang og massefylde????
10. marts 2008 af
cheer92 (Slettet)
Hej er i gang med en matematikaflevering som skal afleveres i morgen og er stødt ind i et problem:
En sabelkasse har et rumfang på 61*71*73 cm= 316163 cm3
Et menneske har en massefylde på ca. 1,06kg/dm3
Anders vejer 50 kg.
Hvor stor en del af sabelkassen fylder Anders?
Opgaven er sikkert vildt let, kan bare ikke lige se det lige nu så hvis der var nogle der ville hjælpe hurtigst muligt ville det være rigtigt dejligt
På forhånd tak:)
En sabelkasse har et rumfang på 61*71*73 cm= 316163 cm3
Et menneske har en massefylde på ca. 1,06kg/dm3
Anders vejer 50 kg.
Hvor stor en del af sabelkassen fylder Anders?
Opgaven er sikkert vildt let, kan bare ikke lige se det lige nu så hvis der var nogle der ville hjælpe hurtigst muligt ville det være rigtigt dejligt
På forhånd tak:)
Svar #1
10. marts 2008 af dnadan (Slettet)
1 dm^3=1000cm^3
Han fylder hermed:
50kg/(1,06kg/1000cm^3)=....cm^3
Forholdet findes ved:
V_Anders/V_Kasse
Han fylder hermed:
50kg/(1,06kg/1000cm^3)=....cm^3
Forholdet findes ved:
V_Anders/V_Kasse
Svar #2
10. marts 2008 af cheer92 (Slettet)
er det så:
1,06:1000= 0,00106
50:0,00106=47169,8
316163:47169,8=6,7
Anders fylder 1/6 af kassen?
Aj vel?????
1,06:1000= 0,00106
50:0,00106=47169,8
316163:47169,8=6,7
Anders fylder 1/6 af kassen?
Aj vel?????
Svar #4
10. marts 2008 af cheer92 (Slettet)
ja, undskyld jeg er lidt langsom men det bliver 0,149 hvordan skal det skrives når man skal skrive hvor stor en del han fylder?
Skriv et svar til: Rumfang og massefylde????
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
