Matematik
problemer med differention
12. marts 2008 af
Potus (Slettet)
Hej,
Jeg har følgende i excel:
http://peecee.dk/upload/view/103328
Mit problem er bare at jeg ikke ved hvordan jeg regner theta' og dtheta ud!
Jeg har fra min lærer fået følgende af vide:
theta'=dtheta/dt <=> dtheta=theta'·dt
Hvor jeg har dt, som en konstant på 0,001
Håber der er nogen der kan se lidt mening i det. Jeg kan bare ikke forstå hvordan jeg kommer videre, når min første theta' værdi er 0 ??
Jeg har følgende i excel:
http://peecee.dk/upload/view/103328
Mit problem er bare at jeg ikke ved hvordan jeg regner theta' og dtheta ud!
Jeg har fra min lærer fået følgende af vide:
theta'=dtheta/dt <=> dtheta=theta'·dt
Hvor jeg har dt, som en konstant på 0,001
Håber der er nogen der kan se lidt mening i det. Jeg kan bare ikke forstå hvordan jeg kommer videre, når min første theta' værdi er 0 ??
Svar #3
12. marts 2008 af Potus (Slettet)
Tror faktisk jeg har fundet ud af det :)
Nu er jeg bare løbet ind i et problem, med at kunne "trække" i mine udregninger.. skide excel
Nu er jeg bare løbet ind i et problem, med at kunne "trække" i mine udregninger.. skide excel
Skriv et svar til: problemer med differention
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
