Matematik
eksponentiel udvikling
17. marts 2008 af
cloudo (Slettet)
Følgende to punkter ligger på grafen for en eksponentiel udvikling: A(3; 6,91) og
B(5; 9,95). Find a og b og skriv ligningen.
a = v9,95/6,91 = 1,19998
b = 6,91/1,19998^3 = 3,99904
Hvilken værdi har y når x = 2, x = 0 og når x = -2?
Y: 3,99904*1,19998^2 = 5,75843
Y: 3,99904*1,19998^0 = 3,99904
Y: 3,99904*1,19998^-2 = 2,7772
Hvilken værdi har x når y = 8, y = 4 og når y = 2?
solve(8 = 3,99904*1,19998^x,x)= 3,80345
solve(4 = 3,99904*1,19998^x,x)= 0,001317
solve(2 = 3,99904*1,19998^x,x)= -3,80081
er det mon rigtige??, for jeg er ikke særlig god til det...
B(5; 9,95). Find a og b og skriv ligningen.
a = v9,95/6,91 = 1,19998
b = 6,91/1,19998^3 = 3,99904
Hvilken værdi har y når x = 2, x = 0 og når x = -2?
Y: 3,99904*1,19998^2 = 5,75843
Y: 3,99904*1,19998^0 = 3,99904
Y: 3,99904*1,19998^-2 = 2,7772
Hvilken værdi har x når y = 8, y = 4 og når y = 2?
solve(8 = 3,99904*1,19998^x,x)= 3,80345
solve(4 = 3,99904*1,19998^x,x)= 0,001317
solve(2 = 3,99904*1,19998^x,x)= -3,80081
er det mon rigtige??, for jeg er ikke særlig god til det...
Skriv et svar til: eksponentiel udvikling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
