Matematik
rumfang, x, V, h hjælp
04. april 2008 af
Namai (Slettet)
en åben kasse med kvadratisk bund har rumfanget V. siden i bunden kaldes x og højden kaldes h.
bestem h udtrykt ved x og V::
Hjælp til udregning!!!
bestem h udtrykt ved x og V::
Hjælp til udregning!!!
Svar #1
04. april 2008 af y06svale (Slettet)
begge sider er lige lange, x og formlen for at beregne rumfang af en kasse er længde*bredde*højde=V
dvs. for din opgave hedder formlen:
x*x*h=V eller x^2*h=V så isolerer du h, og så skulle opgaven være løst ;)
dvs. for din opgave hedder formlen:
x*x*h=V eller x^2*h=V så isolerer du h, og så skulle opgaven være løst ;)
Svar #3
04. april 2008 af Namai (Slettet)
ok, hva så med:
bestem (udtrykt ved ved V) kassens dimensioner, således at overfladen bliver minimal..
bestem (udtrykt ved ved V) kassens dimensioner, således at overfladen bliver minimal..
Skriv et svar til: rumfang, x, V, h hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
