Matematik

differntialregn. hurtigt spørgsmål

06. april 2008 af crew (Slettet)
jeg har en funktion der lyder: e^x + 5
og jeg skal bestemme differentialkvotienten.

den er: e^x men hvorfor det? jeg kan bare teorien, men jeg ved ikke hvordan og hvorledes. håber De vil hjælpe .

Tak.

Crew/Lasse

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2008 af badooo (Slettet)

2 hints:
Hvad er differentialkvotienten for e^x?
Hvad er differentialkvotienten for en konstant?

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2008 af Mariique (Slettet)

Du ved at når du skal differenciere en sum skal du differentiere hvert led for sig. Differentialkvotienten af et tal er 0 mens den af e^x er e^x. (e^x+5)' = (e^x)'+(5)' = e^x

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2008 af Mandelbrot (Slettet)

Ved du hvad differentialkvotienten er? Ikke teoretisk, men forståelsesmæssige.

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. april 2008 af Mandelbrot (Slettet)

#2 Differentialkvotienten af en konstant er ikke altid 0.
f(x)=a*x^1
f'(x)=a*1*x^(1-1)=a

Svar #5
06. april 2008 af crew (Slettet)

Okay. :) Jeg er med nu. :) Tak.

Skriv et svar til: differntialregn. hurtigt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.