Kemi

KEMI, ET SVAR HURTIGT ?

11. april 2008 af Jups (Slettet)
[H3O] = -3,1 · 10-4 mol = -0,0062 mol/L
0,050L


[OH-] = 1,0 · 10-14M2 = -1,61 · 10-12M
-0,0062M

pOH = - log[-1,61· 10-12M]( HVORFOR VIRKER DET IKKE AT REGNE DET HER UD PÅ MIN REGNEMASKINE?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

Enheder må ikke indgå når der regnes med logaritmer.

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2008 af frodo (Slettet)

nej, det er snarere fordi du har fået en negativ koncentration - ringer der ikke en stor klokke og siger forkert når det kommer frem??? Det burde der.

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

Udregningerne ser da også yderst besynderlige ud.

Skriv et svar til: KEMI, ET SVAR HURTIGT ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.