Matematik
SKALARPRODUKT - hjælp søges, taak!!
16. april 2008 af
Neeluh (Slettet)
Hej..
Er der nogen der er søde at hjælpe ig med at finde skalarprodukterne: vektor b * (vektor c - vektor a)OG vektor a * ( vektor a + 3 vektor b - vektor c)
NÅR:
vektor a = ( - 3 over 7 )
vektor b = ( 6 over 1 )
vektor c = (2 over - 3 )
PÅ FORHÅND TAK!!
Er der nogen der er søde at hjælpe ig med at finde skalarprodukterne: vektor b * (vektor c - vektor a)OG vektor a * ( vektor a + 3 vektor b - vektor c)
NÅR:
vektor a = ( - 3 over 7 )
vektor b = ( 6 over 1 )
vektor c = (2 over - 3 )
PÅ FORHÅND TAK!!
Svar #1
16. april 2008 af Musa1989 (Slettet)
Der burde i din matematikbog stå regneregler for vektorer og desuden, hvordan man finder et skalarprodukt. Find det. Så kan du regne opgaven ved først at regne paranteserne ud vha. regnereglerne og efterfølgende finde skalarproduktet
Svar #2
16. april 2008 af Liv1988 (Slettet)
Hey Neeluh :)
Jeg har lige fundet denne her super fede hjemmeside til dig - den burde kunne forklare, hvordan man gør:
http://www.harrieshansen.dk/vektorer/index.php?side=prikprodukt&lan=
Hilsen,
Liv
Jeg har lige fundet denne her super fede hjemmeside til dig - den burde kunne forklare, hvordan man gør:
http://www.harrieshansen.dk/vektorer/index.php?side=prikprodukt&lan=
Hilsen,
Liv
Skriv et svar til: SKALARPRODUKT - hjælp søges, taak!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
