Matematik
Rumfanget af omdrejningslegeme
21. april 2008 af
hamdenanden3 (Slettet)
f(x)=2+kvadratrod(x)
og punktmængden M er bestemt ved M=(x,y)|0<x<9 /\ 0<y<f(x)
a)
Beregn ved hjælp af stamfunktioner rumfanget af det omdregningslegeme der fremkommer, når M drejes 360 grader om førsteaksen
Nogen der kan hjælpe. Kan heller ikke forstå at man skal beregne med stamfunktioner når formlem for omdrejningslegemet blot er f(x)..
og punktmængden M er bestemt ved M=(x,y)|0<x<9 /\ 0<y<f(x)
a)
Beregn ved hjælp af stamfunktioner rumfanget af det omdregningslegeme der fremkommer, når M drejes 360 grader om førsteaksen
Nogen der kan hjælpe. Kan heller ikke forstå at man skal beregne med stamfunktioner når formlem for omdrejningslegemet blot er f(x)..
Skriv et svar til: Rumfanget af omdrejningslegeme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
