Kemi
har brug for hjælp?
27. april 2008 af
Mrunivers (Slettet)
jeg er igang med at skrive SRO.. studieretnings opgave..
jeg skal bruge lidt hjælp til dette:
formlen for at finde en middelstærk syre den er:
pH=[H3O]=-log Ks+kvadratroden af (Ks)^2+4*Cs*Ks)/2
formlen for svag syre er:
pH=[H3=]=-log kvadratroden af Ks*Cs ...
nogen der ved hvordan man kommer frem til de her to formler?
på forhand tak.
jeg skal bruge lidt hjælp til dette:
formlen for at finde en middelstærk syre den er:
pH=[H3O]=-log Ks+kvadratroden af (Ks)^2+4*Cs*Ks)/2
formlen for svag syre er:
pH=[H3=]=-log kvadratroden af Ks*Cs ...
nogen der ved hvordan man kommer frem til de her to formler?
på forhand tak.
Svar #1
27. april 2008 af hackerjohn (Slettet)
"Haster" & "hjælp" er bandlyst i overskrifter.. alt haster jo i bund og grund i denne fortravlede verden!
Skriv et svar til: har brug for hjælp?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
