Matematik
rigtigt? titalslogoritme
19. maj 2008 af
goldenpearl (Slettet)
log(x)+log(x+3)=1
log(x*(x+3))=1
10^log(x*(x+3))=10^1
10 og log ophæves
x^2+3x=10
x^2+3x-10=0
Derefter beregnes x vha. diskriminanten.
- er det rigtigt end til videre?
log(x*(x+3))=1
10^log(x*(x+3))=10^1
10 og log ophæves
x^2+3x=10
x^2+3x-10=0
Derefter beregnes x vha. diskriminanten.
- er det rigtigt end til videre?
Skriv et svar til: rigtigt? titalslogoritme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
