Matematik
Eksponentiel udvikling
15. september 2004 af
Pavel (Slettet)
Om den eksponentielle udvikling f oplyses, at
f(x+2)=0,81* f(x) og f(3)=2,37
Bestem forskrift for f?
f(x+2)=0,81* f(x) og f(3)=2,37
Bestem forskrift for f?
Svar #1
16. september 2004 af frodo (Slettet)
f(3+2)=0,81*2,37
Kan garanteret også gøres mere teoretisk. MEn på denne måde har du da to punkter.
Kan garanteret også gøres mere teoretisk. MEn på denne måde har du da to punkter.
Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
