Matematik
Eksponentiel udvikling igen
15. september 2004 af
Pavel (Slettet)
om den eksponentielle udvikling gælder, at
f(x+2)-f(x)/f(x) =-5/9 og f(-1) =9/2
Bestem en forskrrift for f
Gør rede for hvad den første brøk udtrykker.
f(x+2)-f(x)/f(x) =-5/9 og f(-1) =9/2
Bestem en forskrrift for f
Gør rede for hvad den første brøk udtrykker.
Svar #1
16. september 2004 af IngenKenderDagen (Slettet)
altså det er (f(x+2)-f(x)) der står i tælleren right, for som du har skevet det er brøken bare f(x)/f(x)...
Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling igen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
