Matematik
Hjælp mig igen!!
30. maj 2008 af
jann (Slettet)
HEJ!
Jeg har oprettet dette indlæg før, men jeg forstod ikke hvordan man skulle lave det, så jeg opretter dette indlæg IGEN!
Er der nogen der kan hjælpe mig, hvordan man skal lave disse opgaver..? :
kassen er= Højden: 6,8 dm, længden: 4 dm og bredden: 7,5 dm.
cylinderen er= Højden: 6,8 dm og bredden 6,4 dm.
- Hvor mange liter vand kan hver de to beholdere rumme?
En dag er der 120 liter vand i den kasseformede beholder.
- Hvor højt står vandet i beholderen?
Håber der er nogen der kan hjælpe mig, vil blive GLAD 8)
Tak..
( P.S kan i ikke gøre sårn jeg kan forstå det..?, tak :) )
Jeg har oprettet dette indlæg før, men jeg forstod ikke hvordan man skulle lave det, så jeg opretter dette indlæg IGEN!
Er der nogen der kan hjælpe mig, hvordan man skal lave disse opgaver..? :
kassen er= Højden: 6,8 dm, længden: 4 dm og bredden: 7,5 dm.
cylinderen er= Højden: 6,8 dm og bredden 6,4 dm.
- Hvor mange liter vand kan hver de to beholdere rumme?
En dag er der 120 liter vand i den kasseformede beholder.
- Hvor højt står vandet i beholderen?
Håber der er nogen der kan hjælpe mig, vil blive GLAD 8)
Tak..
( P.S kan i ikke gøre sårn jeg kan forstå det..?, tak :) )
Svar #1
30. maj 2008 af marillos_lkd (Slettet)
Først skal rumfang af kassen og cylinderen findes ved hjælp af nedenstående formler.
Kasse V = h * b * l = 6,8 * 4 * 7,5 = 204 dm^3 eller 204 L
Dermed kan der være 204 L i kassebeholderen.
cylinder V = 3,14 * r^2 * h = 3,14* 3,2^2 * 6,8 = 218,6 L
Hvis V kasse = 120 så skal h isoleres fra nedestående formel
120 = h * 4 * 7,5
Højde = 120 / (4 * 7,5) = 4
Det skullie vist være helt rigtigt..
Håber du kan bruge mit svar
Kasse V = h * b * l = 6,8 * 4 * 7,5 = 204 dm^3 eller 204 L
Dermed kan der være 204 L i kassebeholderen.
cylinder V = 3,14 * r^2 * h = 3,14* 3,2^2 * 6,8 = 218,6 L
Hvis V kasse = 120 så skal h isoleres fra nedestående formel
120 = h * 4 * 7,5
Højde = 120 / (4 * 7,5) = 4
Det skullie vist være helt rigtigt..
Håber du kan bruge mit svar
Svar #2
30. maj 2008 af marillos_lkd (Slettet)
Hvordan hæver man egentlig sin rang status ? hehe gider ikke hedde praktikant
Svar #3
30. maj 2008 af Mussy06 (Slettet)
#2, ved at besvare en masse indlæg, eller ved at sætte opgaver ind.
Skriv et svar til: Hjælp mig igen!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
