Kemi
Akut hjælp til noget kemi
23. september 2004 af
hrskitzo (Slettet)
Hej Jeg står og skal bruge noget akut hjælp:
Hvis man ved at en opløsning består af:
CuSO4 og 5H2O hvad er molar massen så??
På forhånd tak
/Hrskitzo
Hvis man ved at en opløsning består af:
CuSO4 og 5H2O hvad er molar massen så??
På forhånd tak
/Hrskitzo
Svar #1
23. september 2004 af sigmund (Slettet)
Det må være summen af molarmassen af hvert enkelt atom, af de atomer, der er i opløsningen. Dvs. M=M(Cu)+M(S)+4*M(O)+10*M(H)+5*M(O)=M(Cu)+M(S)+9*M(O)+10*M(H).
Svar #2
23. september 2004 af hrskitzo (Slettet)
tak
Jeg har endnu en lille opgave som jeg bare ikke kan finde ud at:
Jeg har i min rapport fået en opgave som hedder:
Ud fra kobbers molmasse Mcu og mcu er man i stand til at beregne antallet af mol kobber ncu, som er udskilt ved det givet forsøg.
Jeg ved at
Mcu = 63,55 g/mol
mcu = 0,09 g
hvordan finder jeg så ncu???
Er der nogle som kan hjælpe?
Jeg har endnu en lille opgave som jeg bare ikke kan finde ud at:
Jeg har i min rapport fået en opgave som hedder:
Ud fra kobbers molmasse Mcu og mcu er man i stand til at beregne antallet af mol kobber ncu, som er udskilt ved det givet forsøg.
Jeg ved at
Mcu = 63,55 g/mol
mcu = 0,09 g
hvordan finder jeg så ncu???
Er der nogle som kan hjælpe?
Svar #6
23. september 2004 af Miarv (Slettet)
ja, n(Cu)= 0,09g / 63,55 g/mol = 1,4 *10^-3 mol (med betydende cifre bare 10^-3 mol)
Skriv et svar til: Akut hjælp til noget kemi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
