Matematik
Eksponentielle udviklinger
16. juni 2008 af
Piaw (Slettet)
Er der nogen som kan jeg hjælpe med nogle eksamens spørgsmål, der omhandler eksponentielle udviklinger?
Gør rede for ligningen for eksponentielle udviklinger f(x) = b * ax, herunder beviset for a.
Gør rede for anvendelsen af enkellogaritmisk papir.
Gør rede for fordoblingskonstanter og halveringskonstanter.
Gør rede for kapitalfremskrivning Kn = K0 * (1+r)n, og eksponentielle udviklinger.
Gør rede for ligningen for eksponentielle udviklinger f(x) = b * ax, herunder beviset for a.
Gør rede for anvendelsen af enkellogaritmisk papir.
Gør rede for fordoblingskonstanter og halveringskonstanter.
Gør rede for kapitalfremskrivning Kn = K0 * (1+r)n, og eksponentielle udviklinger.
Skriv et svar til: Eksponentielle udviklinger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
