Matematik
f' af polynomier af n'te grad
18. juni 2008 af
ac.flem (Slettet)
halløj, er der nogen der kender beviset for at f' af et polynomiuim af n'te grad?
Svar #2
18. juni 2008 af ac.flem (Slettet)
Altså hvis man har ax^n, skal man vel finde grænseværdien?
delta y/h = (a(x+h)^n - (ax)^n)/h?
delta y/h = (a(x+h)^n - (ax)^n)/h?
Svar #3
18. juni 2008 af math-freak++ (Slettet)
Det behøves du ikke, det ville være som at skyde høns med atomvåden :)
Svar #4
18. juni 2008 af ac.flem (Slettet)
Altså hvis man kender at ax^2 = 2ax^1, bruger man så bare at det viser at ax^n = (n-1)ax^(n-1)?
Skriv et svar til: f' af polynomier af n'te grad
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
