Kemi
fysisk kemi, ligevægtskonstant
20. juni 2008 af
Yieth (Slettet)
Til en reaktionsbeholder ved 200°C tilføres H2 (g) og N2 (g) i forholdet H2 (g) / N2 (g) = 3/1. Totaltrykket, ptot, efter at ligevægten har indstillet sig er ptot = 200 atm. Molbrøken, y = y(N2(g)) angiver molbrøken af nitrogen i beholderen efter at ligevægten har indstillet sig
a) Vis at ligevægtskonstanten, K er giver ved
K = ((1-4y)^2 * P^?2)/(27y^4*Ptotal^2)
anyone?
a) Vis at ligevægtskonstanten, K er giver ved
K = ((1-4y)^2 * P^?2)/(27y^4*Ptotal^2)
anyone?
Skriv et svar til: fysisk kemi, ligevægtskonstant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
