Matematik
Integration
30. september 2004 af
HenneStar (Slettet)
Skal integrere dette udtryk..
f(x)= 6x*0,4^x
har prøvet med partiel men kan ikke rigtigt komme videre, maple gir nogle helt vildt fucked resultater.
f(x)= 6x*0,4^x
har prøvet med partiel men kan ikke rigtigt komme videre, maple gir nogle helt vildt fucked resultater.
Svar #1
30. september 2004 af -1^(1/2) (Slettet)
Det burde vel virke:
S 6x*0.4^x = 6x*(0.4^x)/ln(0.4) - 6/ln(0.4) S 0.4^x dx
osv.
S 6x*0.4^x = 6x*(0.4^x)/ln(0.4) - 6/ln(0.4) S 0.4^x dx
osv.
Svar #2
30. september 2004 af HenneStar (Slettet)
Jeg er selv kommet frem til:
0.4^x/ln(0.4) * 6x - 6S 0.4^x * 1/ln(0.4)
Men derfra ?
0.4^x/ln(0.4) * 6x - 6S 0.4^x * 1/ln(0.4)
Men derfra ?
Svar #3
30. september 2004 af -1^(1/2) (Slettet)
1/ln(0.4) er jo en konstant som du tager ud foran S.
Skriv et svar til: Integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
