Fysik

HURTIG HJÆLP TIL AFL - HASTER VIRKELI =/

09. september 2008 af Jessica1

Hej , jeg har den har aflevering , hvor jeg bl.a. skal finde den nøjagtige begyndelsesfart for en fodbold.
Der er altså tale om teorien bag skråt kast

Problemet er så, at jeg kun har tiden, som er 2.9 sekunder og strækningen som er 60 meter .

jeg har så beregnet farten til 20,7 m/s

Hvordan i alverden skal jeg beregne den, når jeg kun har de 3 oplysninger ?
hvis jeg havde vinklen, ville det være nemmere, men sidder virkelig fast ..

på forhånd 1000 tak, hvis du kan hjælpe . sidder virkelig fast =(


Svar #1
09. september 2008 af Jessica1

nogen, der kan hjælpe ?? :S


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2008 af anden2806 (Slettet)

Med den nøjagtige begyndelsesfart mener du så både i x-retningen og y-retningen?

Ellers har jeg skrevet en udmærket opgave om det skrå kast som du kan finde på min profil :)


Svar #3
12. september 2008 af Jessica1

lige meget .

Jeg fik den lavet efter at have læst lidt mere i min fysikbog.. Og den aflevering er også nu afleveret såå =)

men tak da ;P


Skriv et svar til: HURTIG HJÆLP TIL AFL - HASTER VIRKELI =/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.