Matematik

Hjælp beregn tiden hjeælp

17. september 2008 af Braa (Slettet)

Hjælp jeg har fået denne opgave for, som virkelig skære i min hjerne vær sød at hjælpe.

jeg skal udregne tiden på en bordtennisbold her er informationerne

Beregn tiden t, når s = 6m og V = 144 km/t jeg ved godt at 3,6 ændre på m/s eller km/t plz help me:S


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2008 af Danielras (Slettet)

s = v*t
 

t = s/v

Og ja, husk at omregn fra km/t til m/s inden du sætter ind.


Svar #2
17. september 2008 af Braa (Slettet)

niceee tak skal du have:D


Skriv et svar til: Hjælp beregn tiden hjeælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.