Kemi

pH udfra pKs ved Al3+ i vandig opløsning

19. september 2008 af -Linda- (Slettet)

Hej..

Hvordan beregner jeg følgende: Mit problem opstår idet jeg ikke kan opstille en reaktion for ionernes reaktion med vand.. :-(

pKs værdierne for følgende kationer er:

AL3+(aq) = 4,96

Ga3+(aq) = 2,60

In3+ = 2,66

Ti3+ = 1,15

Beregn pH i 0,10; vandige opløsninger af disse kationer.. Hvad gør jeg? evt. facit som jeg kan sammenligne med :-D TAK


Skriv et svar til: pH udfra pKs ved Al3+ i vandig opløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.