Kemi

syre og baser får brug for hjælp

03. oktober 2008 af caner18 (Slettet)

hey er der en der vil hjælpe med at løse denne opgave tak på forhånd:D

antag at mavesaften hos en person har PH-værdien 1,2

* Beregn [H3O^+]


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2008 af mathon

[H3O+] = 10-pH


Svar #2
03. oktober 2008 af caner18 (Slettet)

tak for hjælpen men var der ingen udregning eller noget sådan en ligning man skal bruge ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2008 af mathon

pH = -log[H3O+]

log[H3O+] = -pH

10log[H3O+] = 10-pH

[H3O+] = 10-pH


Skriv et svar til: syre og baser får brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.