Matematik

formler til cirkel regning

14. oktober 2008 af TD-elev23 (Slettet)

nogen der har formler så man kan regne omkreds, radiys, areal og diameter på cirkler???


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2008 af juventuz (Slettet)

Google/din bog er din ven

Gider ikk skrive formler op her, som kunne findes ved at bruge 5 min på selvresearch


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. oktober 2008 af mathon

diameteren måles

r = ½*d

Omkreds = π*d = 2*π*r

Areal = π*r2 = (1/4)π*d2


Skriv et svar til: formler til cirkel regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.