Matematik

sin, cos, tan

25. oktober 2008 af kazyka (Slettet)

hej, jeg leder efter en hjemmeside som kan vise mig de forskellige udtryk, som at sin(pi/2-x) = cos(x) og at sinx/cosx=tanx osv, for jeg kan ikke finde mine formler, og det ville være dejligt at kunne skrive det ned igen.


Brugbart svar (2)

Svar #1
25. oktober 2008 af janko (Slettet)

enhedscirkel.....


Svar #2
25. oktober 2008 af kazyka (Slettet)

Der kan jeg vel ikke finde et bevis for at sin(pi/2-x)=cos(x), kun sin(x)/cos(x)=tan(x)


Brugbart svar (3)

Svar #3
25. oktober 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

Jo du kan ... prøv at tegne det


Brugbart svar (3)

Svar #4
25. oktober 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

#0 Selvom det er ligeså let at kigge på enhedscirklen, sååå er man jo doven <SMIL>

http://www.bymath.com/studyguide/tri/sec/tri7.htm

..... godt nok angivet i grader, men du omsætter det let til radianer


Skriv et svar til: sin, cos, tan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.