Matematik

differantial lign.

30. oktober 2008 af kanovi (Slettet)

Hej!

Jeg missede en mat time og er nu snot forvirret og kunne godt bruge noget forklaring på følgende opgaver

Gør følgene udtryk enklere:

e^ln x ? =gir det e^in x e^ = x?

hvad med ln(e^-x^2) ???

Og

e^ln 1/x?

og

1n(x^2 e^-2x)????

e^ln2+lnx gir den = eln2 * e inx = 2x?

og den sidste e^ln x - 2 *ln y?

På forhånd mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af dnadan (Slettet)

Gør nytte af, at e^x er den inverse funktion af ln(x),  dvs.

e^(ln(x))=x

ln(e^(-x^2))=-x^2

osv.


Skriv et svar til: differantial lign.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.